Εγκύκλιος ΥΠΕΣ : Διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019- Εισαγωγή στοιχείων από τις Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού.

εγκύκλιοςΕκδόθηκε η υπ’ αριθμ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/4/οικ.14000/15-07-2020 (ΑΔΑ: 9Α8Μ46ΜΤΛ6-98Ω) εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019- Εισαγωγή στοιχείων από τις Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την αρ. πρωτ. 231/16-07-2020 ενημερώνει ότι ισχύει η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 19ης του Μάρτη του 2019 για συνέχιση της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση.

Η Περιφερειακή ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπενθυμίζει, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών εξακολουθεί να ανέχεται τις αυθαίρετες τοποθετήσεις προϊσταμένων χωρίς κρίσεις συντηρώντας την «ημετεροκρατία», παραβιάζοντας τις αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της αντικειμενικότητας.

Επίσης η Περιφερειακή ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπενθυμίζει το απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό νομικό πλαίσιο το οποίο κατάργησε τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων από τα Συμβούλια Επιλογής Προϊσταμένων αντικαθιστώντας τους με Εκτελεστικούς Γραμματείς και Γενικούς Διευθυντές (σχετικά η από 14-7-2020 πρόσφατη εισήγηση)

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.